Styrelsen

Kort presentation av styrelsen

Jag heter Andreas Palmér är 54 år och är nyvald ordförande i SAU. Vägen hit började 2018 när jag som bågskytt var skjutledare på inne SM/VM i Tyresö och fick upp ögonen för pistolarmborst. Några månader senare så hade jag fått min första licens och gick mer och mer över ifrån bågskytte till armborst. Ytterligare ett halvår senare så sökte jag nästa licens och då för ett sporting armborst (Mission SUB 1) Min vilja att göra sporten så bra och öppen som möjligt gjorde att jag tackade ja när jag fick frågan om jag ville ta över ordförande posten i SAU.

Hej! Björn Marjasin heter jag och bor i Stockholm. Jag är inne på mitt tredje år som styrelsemedlem (Kassör) i sau. Min resa började 2017 med pilbågsskytte i Tyresö Bågskyttar, men det var armborstet som fångade mitt fulla intresse. År 2018 erhöll jag min första licens och sedan dess har det bara varit armborstskytte som har gällt för mig. Armborstskytte är en fascinerande sport som kräver precision och koncentration.  Jag älskar känslan av att träffa mitt mål och den spänning som uppstår när pilen lämnar bågen. Att tävla i armborstskytte ger mig en möjlighet att utmana mig själv och förbättra min skicklighet. Jag har deltagit i flera tävlingar och har nått vissa framgångar inom armborstskyttet. Detta har belönat mig med SM och VM medaljer i alla valörer. Idag tävlar jag i klassen sporting och pistol. Tack för att du tog dig tid att lära känna mig lite bättre!

Linda Holt heter jag och sitter som sekreterare i SAU sedan några år tillbaka. Jag är både bågskytt och armborstskytt och bor och tävlar för Upplands Väsby. Bågskyttet började jag med 1987 och skjuter både recurve och långbåge. Jag tävlade flitigt fram till ca 10 år sedan när jag fick barn och efter det har det varit mer sporadiskt, har dock hållit fast vid styrelsearbetet i Östra Svealands Bågskytteförbund och sitter nu där som ordföranden. Armborstskyttet började genom att i början -00 talet bygga ett medeltida armborst för att använda på medeltidsveckan på Gotland då jag även är med i Gutars Bågskyttar och deltar i deras arrangemang. Det har även här blivit en del tävlande men inte under de senaste åren. Min tanke är att ta upp mitt eget skytte mer igen så småningom och under tiden känns styrelsearbetet viktigt för att hålla mig uppdaterad i vad som händer och det känns bra att man förhoppningsvis kan göra lite nytta. Det skall bli kul att lära känna den nya styrelsen och skapa nya möjligheter.

Hejsan! Angelica Marjasin heter jag, är 42 år och bor i Haninge/Sthlm. Jag började med bågskytte hos Tyresö BS 2017. Där sitter jag med i Trivsel och tävlingskommittén. Jag trivs bäst med att vara i skogen och skjuta 3D. Tävlar i recurve (bågskytte) och pistolarmborst.

Mikael Högdahl heter jag, är 49 år, bor i Göteborg och sitter med i SAU som suppleant. Jag är medlem i Göteborgs Armborstklubb där jag även sitter med i styrelsen. Jag har skjutit armborst sedan 2016 och tävlar i sporting.

Hej jag är en av dom nyvalda ledamöterna i styrelsen. Mitt namn är Christian Bäckvall jag är 42 år och bor i Nacka / Stockholm. Jag började skjuta pilbåge 1995 då främst Compound. Jag blev medlem i Tyresö BS 2018 och har sedan dess fokuserat mer på armborstskytte. Jag är sammankallande för Tyresö BS armborstsektion och sitter i styrelsen för samfälligheten som jag bor i. Jag tävlar i dagsläget i klasserna Sporting och Pistolborst och har en son som tävlar i samma klasser. Jag brinner för sporten och allt som bygger förutsättningar för utövandet. När jag fick frågan om en plats i styrelsen hos SAU såg jag det som en ära att få vara med och skapa förutsättningar för att fler skall kunna utöva sporten på lika villkor.